Hevosten täysihoito
Tallillamme on täysihoitopaikkoja yksityishevosille. Täysihoito sisältää mm. hevosen päivittäisen hoidon, karsinan, tarhauksen, kesällä laitumen. Ruokinta 3 kertaa päivässä. Tarvittaessa loimitus. Hevosesi on ammattilaisten käsissä, hyvässä yksilöllisessä hoidossa ja hevosia käsitellään aina asiallisesti. Lisätietoja saat soittamalla Mannelle puh. 041 481 2131 tai vierailemalla tallilla. Paikkoja rajoitetusti! Otamme asiakkaita myös varausjonoon, mikäli paikkoja vapautuu.
Hinta: 360 € / kk.

Hevosten koulutus
Tallillamme koulutetaan hevosia ja poneja ratsuksi aina sisäänratsastuksesta alkaen vuosien kokemuksella kaikenlaisista ratsuista, myös ravurit. Kilpaileminen mahdollista. Läpiratsastuksilla kertakäynnit mahdollisia (myös kotikäyntinä) ja ratsutussopimukset tallilla alkaen 1 viikosta useampaan kuukauteen. Kysy lisää!
Hinta: vaihtelee sopimuksen pituuden mukaan, koko kuukausi alkaen 500 € , sisältäen täysihoidon tallilla. Yksittäinen ratsutuskerta käytetystä ajasta riippuen alkaen 20 €.

Valmennukset
Tallillamme käy säännöllisesti myös vierailevia valmentajia. Seuraa ajankohtaisia uutisiamme ja facebook sivuamme.

Irtokengät
Kiinnitämme irtokengät tallillamme tai kotikäyntinä. Hevosen tullessa tallillemme 5 € kenkä, kotikäyntinä 10 € kenkä + 5 € seuraavat ja 0,43 € / km. Mahdolliset kengät eivät sisälly hintaan. Ei muutoin kengitystä tai vuolua, ainoastaan tarvittaessa kavion siistiminen kengän kiinnitystä varten. Mikäli tarvitset kenkien poistoa, se on mahdollista saman hinnaston mukaisesti. 

Kilpailut
Järjestämme matalan kynnyksen harjoituskilpailuja sekä koulu- että esteratsastuksessa. Luokkia kilpailu-uraa aloittaville ratsukoille ja ratsastajille, useissa luokissa avustaja tai taluttaja mahdollinen. Joka kesä suositut pukuratsastuskilpailut! Seuraa ajankohtaisia uutisiamme ja facebook sivuamme. Kilpailuihin osallistuvilta vaaditaan aina ratsastusseuran jäsenyys (poikkeuksena keppihevosluokat). Lisätietoja ratsastusseuroista: Pielisen Ratsastajat ry sekä Suomen Ratsastajainliitto ry.
Copyright ©2019 Mannenratsutila.com, Kaikki oikeudet pidätetään