* HALUATKO HOITOHEVOSEN?

Hevosen tai ponin hoitajana tallilla pääset tutustumaan enemmän tallin toimintaan ja viettämään aikaa hevosten ja ponien kanssa. Hoitajan tehtävä ei ole pelkkää tallilla oleilua, vaan hoitajalla on pieniä velvollisuuksia:
- hoitohevosen/ponin siistiminen (harjoaus ja kavioidne puhdistus)
- hoitohevosen/ponin varusteiden puhdistaminen
- taluttaminen tai avustaminen ratsastustunneilla
- hoitajat voivat myös osallistua halutessaan pieniin tallitöihin, kuten hoitohevosen ruokakupin puhditukeen, karsinoiden siivoukseen, lattioiden lakaisuun, tavaroiden järjestelemiseen ym.
Hevosen hoitaminen on vapaaehtoista, eikä siitä makseta palkkaa.
- Edellytyksenä hoitoponin saamiselle on vähintään 7-vuoden ikä ja SRL:nminimerkin hevosenhoitotaidot (lisätietoja Mannelta)
- Edellytyksenä hoitohevosen saamiselle on vähintään 9-vuoden ikä ja SRL:n perushoitomerkin hevostaidot. 
YLÄIKÄRAJAA HEVOSEN TAI PONIN HOITAJALLE EI OLE, SIIS AIKUISETKIN OVAT TERVETULLEITA!
Hoitohevostoiminta ei ole ohjattua, mutta valvottua. Hoitajat saavat käydä tallilla vain tallin avoinna ollessa, eikä hevosia tai poneja saa käsitellä ilman valvontaa. 
Hoitajat käydät tallilla hoitamassa hoitohevosta tai ponia kerran viikossa ennalta sovittuna päivänä. Pienempien hoitajien olisi hyvä käydä tallilla päivinä, jolloin myös isommat hoitajat ovat paikalla.
Pääset mukaan myös hoitajien/tallityttöjen WhatsApp ryhmään, jossa vaihdetaan kuulumisia ja ilmoitetaan mahdollisista avuntarpeista tallilla. Ryhmässä voitte sopia myös yhteisiä hoitopäiviä ja tapaamisia tallilla!
Hoitajat saavat omat passit, joihin merkitään esimerkiksi taluttamiset/avustamiset ratsastustunneilla. Kun passissa on tarpeeksi merkintöjä, voi hoitaja käyttää passia maksuvälineenä tallin ratsastuspalveluihin. 
Mikäli et halua nimikkohoitohevosta, voit ilmoittautua myös TALLITYTÖKSI. Tallitytöt voivat käydä tallilla auttamassa ja saavat tallityttö passin, joka oikeuttaa myös ratsastuspalveluiden käyttöön.
Kokeneimmat hoitajat ja tallitytöt saavat silloin tällöin auttaa Mannea hevosten liikutuksessa, pääsevät mukaan tapahtumiin ja kilpailuihin!
Kysy lisää Mannelta! Puh. 041 481 2131
Copyright ©2019 Mannenratsutila.com, Kaikki oikeudet pidätetään