Hevosavusteisuus

Hevosavusteiset palvelut

Hevosavusteinen toiminta on kuntouttavaa ja voimauttavaa toimintaa. Voit saada siitä tukea arjen ja erilaisten elämäntilanteiden hallintaan. Kärsitkö uupumuksesta? Oletko kiusattu? Onko sinulla todettu jokin neuropsykiatrinen oireyhtymä? Oletko mahdollisesti mielenterveys- tai päihdekuntoutuja? Haluatko tukea sosiaalista kasvuasi tai paneutua omaan hyvinvointiisi? Koetko tarvitsevasi kuuntelijaa? Vertaistukea paniikkihäiriöön? Oletko yksinäinen tai vain väsynyt? Haluatko vain yksinkertaisesti nauttia hevosesta, luonnosta ja läsnäolosta? Tule yksin tai vaikkapa työporukan kanssa!

- työhön tutustuminen ja -harjoittelu
- voimauttavia kursseja
- hevostenhoitoa ja ratsastusta
- rentouttavaa maastoratsastusta
- kerhotoimintaa

Hinta: 30 min 30 €, 45 min 45 €, 60 min 60 €.
Hevosavusteinen toimintaan sisältyy myös hevosen hoitaminen.
Hinta ryhmät: sovitaan erikseen ryhmän koon ja palveluiden mukaan.
Hinta kurssit & kerhot: hinta ilmoitettu erikseen kurssi/kerho ilmoituksessa.

Työharjoittelijoita ja työhön tutustujia otetaan kouluista, oppilaitoksista sekä esim. te-toimiston kautta sopimuksen mukaan maksutta._________________________________________________________________

Ratsastusvalmennus

Ratkaisukeskeistä ratsastusvalmennusta hevosen omistajille, vuokraajille tai jo muutoin hieman kokeneemmille ratsastajille. Lähtökohtana asiakkaan omat voimavarat ja osaaminen, niiden kautta kehittyminen ja tavoitteiden saavuttaminen. Positiivisen minäkuvan löytäminen ratsastajana, pelkojen voittaminen, kehittyminen kannustaen. Ajattelutapana myös hevosten koulutuksessa ratkaisukeskeisyys. Ratsukot aina yksityisohjauksessa.

Hinta ratsastusvalmennus: 30 min 30 €, 45 min 45 €
Hinta kotikäyntinä: + 0,50 €/km
Hinta ratsutus: max. 35 €/kerta (mikäli hevonen Mannen Ratsutilalla + tallivuokra 360 €/kk)


 
_________________________________________________________________

Nepsy

Neuropsykiatrinen valmennus antaa tukea arjen- ja elämänhallintaan. Valmennus tapahtuu usein asiakkaan omassa toimintaympäristössä; kotona, koulussa, työssä tai harrastuksissa. Se sopii erityisesti henkilöille, joilla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Nepsy on ennaltaehkäisevä ja elämänlaatua parantava, terapeuttinen ohjausmenetelmä. Tavoitteena on löytää ja hyödyntää valmennettavan omia voimavaroja ja vahvuuksia, joiden avulla on mahdollista lisätä elämän mielekkyyttä ja sujuvuutta. Tutustumiskäynti on maksuton.

Hinta: puoli tuntia 30 €, tunti 60 €._________________________________________________________________

Lisätietoja ja ajanvaraukset numerosta 041 841 2131, tavoitat myös sähköpostitse mannenratsutila@gmail.com. Löydät Mannen Ratsutilan myös youtubesta, facebookista sekä instagramista.

We service you also in another language (english).

Nettivalmennusta mahdollista saada Nepsyyn ja ratsastusvalmennukseen, kysy lisää, mikäli kiinnostuit! Nettivalmennuksen hinta 10 €.

Maksut käteisellä, maksusitoumuksella tai laskulla. Maksuvälineenä voi käyttää mm. myös seuraavia: Smartum, Ticket, Tyky, Virike -liikuntasetelit. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.