Valmennukset ja ratsutus

Tmi Ratsupalvelut Laura Polso tarjoaa yksilölliset ratsastusvalmennus- ja ratsutuspalvelut, valintasi mukaan kotikäyntinä tai Mannen Ratsutilalla.

Palveluita voidaan myös halutessasi yhdistää tehokkaaksi paketiksi; ammattilainen ylläpitää ja kehittää hevosesi koulutustasoa ja ratsastettavuutta, sekä opastaa sinua kuinka ratsastajana saat hevosestasi parhaat puolet esiin.

__________________________________________________________

RATSASTUSVALMENNUKSET

Koulu- ja esteratsastusvalmennusta. Etsitään yhdessä ratkaisut juuri sinun ja hevosesi haasteisiin, ja kehitetään teitä ratsukkona eteenpäin!

Periaatteeni valmentajana on yksilöllisyys ja sen vaaliminen. Ratsukoiden ei tarvitse olla samasta muotista tehtyjä, tinkimättä kuitenkaan koskaan perusasioista. Painotan sekä koulu- että esteratsastuksessa hyvän istunnan tärkeyttä, apujenkäytön pehmeyttä ja tehokkuutta, sekä hevosen lukemista - ratsastus ei ole voima-, vaan taitolaji. Olen tarkka ja usein vaativakin, mutta kannustan aina eteenpäin ja opetan tarvittaessa kädestä pitäen.
Ratsastus koostuu pienistä asioista joista syntyy suuri kokonaisuus!

Tutustumistarjoukset (voimassa 30.4.2017 saakka):

KOTIKÄYNNIT
Hinnat sisältävät edestakaiset matkakulut 10 km päähän Nurmeksen liikenneympyrästä. Tämän ylittäville kilometreille lisätään matkakulut 0,50€ / km.
Yksityistunti 35 € + alv 24%
2 ratsukkoa 45 € + alv 24%
3 ratsukkoa 55 € + alv 24%
4 ratsukkoa 65 € + alv 24%

VALMENNUKSET MANNEN RATSUTILALLA:
Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva ratsastuskentän käyttömaksu.
Yksityistunti 25 €
2 ratsukkoa 35 €
3 ratsukkoa 45 €
4 ratsukkoa 55 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

__________________________________________________________

RATSUTUKSET

Ratsutuksiin kuuluvat sekä nuorten hevosten sisäänratsastus että jo ratsastettujen hevosten koulutustason ylläpito ja nostaminen. Voin myös auttaa hevosesi ratsastettavuuden (herkkyys ja kuuliaisuus) kehittämisessä.
Ratsutus on aina yksilöllistä ja toteutetaan hevosen ehdoilla. Toimintatapa ja työskentelyn kesto riippuu hevosen iästä, aiemmasta kokemuksesta sekä työskentelytavasta.
Työskentelyä voidaan tehdä myös maasta käsin, esim. juoksuttaen yhdellä tai kahdella ohjalla.

KOTIKÄYNNIT
Mikäli ratsutettava hevonen on nuori, käytössä on turvallisuussyistä oltava aidattu ratsastusalue.
Hinta tapauskohtainen riippuen käytetystä ajasta, max. 35 € + matkakulut 0,50€ / km.

Voit tuoda hevosesi ratsutettavaksi myös ratsastuskoulullemme, jolloin käytössä aidattu, hyväpohjainen ratsastuskenttä sekä tarvittaessa estekalusto. Tällöin hintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva ratsastuskentän käyttömaksu.

__________________________________________________________

Ota yhteyttä!

Tmi Ratsupalvelut Laura Polso
puh. 040 582 6247
ratsupalvelutpolso@gmail.com