Ratsastuskoulu

Ratsastuskoulumme tarjoaa laadukkaat, turvalliset ja ammattitaitoiset ratsastuspalvelut kaiken tasoisille ratsastajille.

Meiltä löydät sinulle sopivan tavan perehtyä ratsastuksen saloihin, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut konkari, nuori tai vanha, harrastelija tai kilpakenttiä kohti tähtäävä. Voit ratsastaa juuri niin usein kuin haluat ja juuri niin tavoitteellisesti kuin haluat, yksityistunnilla tai ryhmässä.

Tarjoamme jokaiselle jotakin, aina talutusratsastuksesta valmennustunteihin saakka!

_____________________________________________________

RATSASTUSPALVELUT

Tutustu ratsastuskoulun palveluhinnastoon!

Aukioloajat:

Ma-pe klo 16-20
La klo 10-14
Su talli suljettu ja hevosilla lepopäivä

Ratsastustunnit varataan aina etukäteen puhelimitse. Aukioloajat ovat viitteelliset ja elävät tuntilukujärjestyksen mukaan. Arkisin tunteja myös päiväaikoihin kysynnän mukaan (mm. tilausryhmät).
Tilausryhmiä lukuunottamatta ratsastustunnit pidetään tasoryhmissä. Voit varata vakiotunnin jolloin tuntisi on aina samana viikonpäivänä samaan kellonaikaan, tai irtotunnin eli yksittäisen ratsastustunnin joka ei sido mihinkään.

Tuntia varatessasi esitämme sinulle muutamia kysymyksiä joiden perusteella osaamme ehdottaa sopivan tasoista ja tyyppistä tuntia. Kysy rohkeasti jos jokin askarruttaa mieltä, autamme mielellämme!

Huom! Säännöllisesti (väh. 3 krt/kk) ratsastavilla tulee vakuutusturvan vuoksi olla ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card-vakuutuskortti! Lisätietoja

_____________________________________________________

OTA YHTEYTTÄ!

Tuntivaraukset ja tiedustelut ma-la puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi, voit lähettää tekstiviestin jossa kerrot mitä asiasi koskee niin otamme sinuun yhteyttä heti kun se on mahdollista! Sunnuntaisin ja pyhinä ei ole puhelinpäivystystä, näinä aikoina lähetettyihin viesteihin vastaamme heti arjen koittaessa.


Tmi Ratsupalvelut Laura Polso

p. 040 582 6247
ratsupalvelutpolso@gmail.com

Ratsastuskoulun käyntiosoite:
Lieksantie 83b
75500 Nurmes